Επιχείλια

Είναι η καλύτερη επιλογή για την πισίνα σας. Η διαχρονικότητα και η μεγάλη του αντοχή στο χρόνο το κατατάσσει στην πρώτη σας επιλογή τόσο για πισίνες με Skimmer αλλά κυρίως για πισίνες με υπερχείλιση.

Τύποι επιχειλίων


Μαρμάρινο επιχείλιο Καβάλας λευκό  μπομπέ 5cm με εμφανή τα νερά στο εσωτερικό του με αντιολισθητική κατεργασία ιδανικό για πισίνες με Skimmer.


Μαρμάρινο επιχείλιο Sunny μπεζ μπομπέ 5cm με εμφανή τα νερά του με αντιολισθητική κατεργασία ιδανικό για πισίνες με Skimmer.


Μαρμάρινο επιχείλιο Καληφόρνια μπομπέ 5 cm με εμφανή τα νερά του και αντιολισθητική κατεργασία ιδανικό για πισίνες με Skimmer


Μαρμάρινο επιχείλιο Καβάλας λευκό 3cm με εμφανή τα νερά στο εσωτερικό του με αντιολισθητική κατεργασία ιδανικό για πισίνες με υπερχείλιση.


Μαρμάρινο επιχείλιο Sunny μπέζ 3cm με εμφανή τα νερά του με αντιολισθητική κατεργασία ιδανικό για πισίνες με υπερχείλιση


Μαρμαρινο επιχείλιο Καληφόρνια 3cm με εμφανή τα νερά του με αντιολισθητική κατεργασία ιδανικό για πισίνες με υπερχείλιση

Headline

ΠΙΣΙΝΕΣ biotechpool.gr

Μενελάου 35 και Αγ. Θηρεσίας
  Ν. Ηράκλειο Αττικής 14122

Τηλ: +30 211 7 056 024
Κιν: +30 698 34 55 430
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.